Rabu, 23 Februari 2011

JANGAN JOIN CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

PERHATIAN: Pihak Penganjur Telah Melanjutkan Tarikh Peyertaan ke 1 Mac 2011-> BACA SINI


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua..

Pasti antara hangpa yang dah tahu pasai contest ni sebabnya Contest ni start 12 Januari 2011 Lagi..

Kenapa aku tak bagi hangpa join. 
Sebabnya tarikhnya dah abih la.. Mudah ja.. Mungkin ada yang dah tau, TAPI.. ada pulak yang tak tahu kan. 


klik la. tgok kot dia dh ubah tarikh..
Kalau Hangpa tengok gambar kat atas ni.. Tengok la tarikh tutupnya bila.
1 MAC 2011.. Lambat lagi tu..

klik gmbr utk ke entri ni..

Tengok pulak yang ini.. Dah tutup la Pada 
21 FEB 2011. Aikk..

Dia bagi bagitau  dah tutup.. Tapi, apasai x dia x ejas tarikh kat entri pasai Pertandingan tu..
Kenapa masih lagi 1 MAC 2011.. 

Kan Banner Entri pasai Contest tu kena buh kt Side Bar.. 
Lepas tu, Kita Tag 5 org pulak tu.. ramai yang tau tu..

Orang yang masuk tu, selalunya tekan banner nak tgok Syaratnya..
Kalau dia kata dh tutup, Bagitau la kat Entri tu..
Bukan susah pun.. Edit ja. kata penyertaan dah TUTUP.. 

Kalau hangpa Tengok Gambar yang sebelum ni.. Dia ada Tulis kata cik ieja yang terakhir.. kan.. Tapi Tengoklah Sekarang..


klik kat gambar utk pergi ke Ruangan Entri ni.. Skroll ke bwah.. Tgok la ..


Dah berapa ramai yang terlajak kan.. ada lgi tu kt bawah tu.. 

Sebenarnya, Tuan Blog tu bukan x bagitau.. Dia ada bgtau.. HANYA di entri lepas contest tu ja.. Tapi still X TUKAR Tarikhnya kat entri pasai Contest tu.. Tengok la sendri..
Entri Pada 5 Feb 2011. ->> Masih kata 1 Mac 2011 Tarikh Tutupnya
Entri Pada 19 Feb 2011.->> Dah nk tutup contest Sebab dah nk 1000 Penyertaan.

Kepada Tuan Blog (Siti Fatimah)..
-Bukan aku suka2 buat Entri..  Ingt aku nak sgt buang masa aku buat Entri yang Special Pasai Blog Hang..
- Bukan Aku x tau hang sibuk.. Aku Tau Hang Sibuk nak Exam kan.. Tapi bukan susah pun nk EDIT sikit kat Entri Contest tu.. Yang Buat Entri lain boleh Pulak.. 
-Bukan Aku Saja nak cari kesalahan hang.. Tapi Aku kesian kat Blogger lain yang berpusu pusu masuk lagi.. Hadiah rm100 tu.. Lagipun, kat komen tu pn hang x bgtau kata tutup.. 
-Bukan Aku x nak kasi tau Shoutbox tu.. Tapi aku tengok Hang macam dah jarang masuk.. Lepas kata Contest tutup, terus diam.. kalut Exam kot..
-Bukan Aku nak jatuh kan hang.. Ingat senang aku nk Tolong hang bagitau kata Contest hang dah tutup..

Aku Harap Tuan Blog Jgn Amik Ati.. Bila aku buat mcm ni.. mesti lagi ramai yang masuk kan.. Nak tengok kesahihannya.. Lagi cepat traffik naik. Lagi cepat Femes.. X gitu Tuan Blog..


p/s: Sorry kalau aku lebih2 plak.. Aku tau ramai yang x setuju ngn aku.. Maklum la, Tuan Blog tu ramai Peminat..X macam aku.. Aku pn baru lagi.. ..
p/s lagi: aku pn dh join lepas tarikh, tu xpuas ati.. huhu..ada 7 lgi org yg join lepas aku..


SEMUA DAH KEMBALI SEPERTI BIASA..
THANKS KEPADA TUAN BLOG..

18 ulasan:

amy berkata...

adoi...xpasal2 buang masa buat entry....

Jue berkata...

memang tak patut.. harap2 tuan blog tu sedar.. kesilapan teknikal je tu.. tp memang kesian la kat org yg join pas tarikh tutup.. sabar yekk.. jom msk contest SB plak.. :D

CikNiza berkata...

laaa..dh tamat tempoh ke??nasib bek awk wat entry ni..kalo x, sy pun xpasan..

abi hurairah berkata...

ni bikin panas ni..ce bitow sape yg buat ni nk g terjah mcm ben

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. takpe lah. camtu.. Contest tu dah tutup.. x pe.. kite mmg saje letak gamba kawan kite tu.. ^^, buat kenang2 utk diorang.

NATASYA berkata...

alaaaaaaaaaaaaaa!! dah join :(

amy berkata...

nk komen aper nie AOK.....aku spam je la....

hahahahahah....

SyUhAdA berkata...

erm..ntah la..kcian jgk kat spe yg dh msk tu..
tp maybe tuan blog tu x nmpak lg kot nme yg kt bwh tu..
nnti klau dia nmpk,mybe n3 yg trlepas tu akn dikira jgk kot...

Azlina.Azhar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
myfara FLK berkata...

Thanks orang kampung bg tau.. mai tekan banner je tgk dr blog org lain..heran lah org macam nie pun ada..buang masa je buat N3 contest nie..sekali thanks nye..jom kita kawan..kita follow each other ek..

sitihalisajai berkata...

thanx for the info ;)

Nadya berkata...

tq 4 d info ye.. :)
it's okla..tp kepada pemilik blog, janganla buat mcm tu lg..huhu..

shaila ila berkata...

walla...TQ yer tuan rumah..
tu 1st time kot masuk contest..cit !!

jue Space berkata...

Ehh,,iya kah dapat tamat..? ehmm.hampa nie..ingat kan masi buka lagi..nie yang berabis join nie...:-(

siti fatimah berkata...

salam..sebenarnya dekat entry sebelum ni saya dah bagitau benda ni.erm tak pelah..salah saya jugak.. dah jadi macam ni , saya akan tetap terima lah semua lagi pic dorang , sampai tarikh 1 mac yang dijanjikan dulu. biar semua orang puas hati kan. :)

miss Yuryevny berkata...

kak timah dah accept semula !

zatyfeena berkata...

thanx sebab info !
:))

L-mi Redzz berkata...

thnkss sbb info